Servicii Financiar Contabile

Experienta dobandita din 1991

Oferim clientilor nostri o gama diversificata de servicii financiar-contabile inca din anul 1991, calitatea acestora fiind asigurata de o echipa de specialisti cu studii superioare si experieta in domeniu.
Suntem pasionati de meseria noastra si de ceea ce facem, astfel va putem oferi informatiile necesare si o atentie concentrata pe rezolvarea problemelor dvs.
Abordarea noastra se bazeaza pe analiza aprofundata a nevoii de informare a clientilor nostri, intelegerea necesitatilor specifice fiecarei companii si elaborarea de solutii care vin in intampinarea acestor necesitati, cu profesionalism si dedicatie.
Confidentialitatea informatiilor manipulate in relatia cu firma clientului atat in timpul colaborarii cat si dupa incetarea acesteia, este cu strictete respectata.

Contabilitate

Servicii Contabile

Servicii contabile conform legislatiei romanesti si a Standardelor Internationale de Raportare Financiara.
- inregistrarea contabila a tuturor documentelor justificative; – completarea tuturor registrelor contabile obligatorii; – pregatirea si depunerea raportarilor financiare si fiscale lunare si …

file0001568639492

Organizarea si conducerea evidentei contabile

Datorita experientei acumulate in toate domeniile si sectoarele de activitate, serviciile noastre se adresează tuturor companiilor indiferent de marimea lor, de la microintreprinderi si IMM-uri pana la companii mari si reprezentante ale companiilor straine in Romania.

file9791234819983

Impozite si taxe

Asiguram rezolvarea problemelor fiscale si contabile pe care le intampină clientii nostri, de la verificarea inchiderii corecte a conturilor, determinarea impozitelor si taxelor si pana la realizarea de studii privind oportunitatile create de legislatia fiscala si contabila.

file0001964942635

Infiintare societati comerciale

Infiintari firme, focsani, vrancea, infiintari societati, infiintari srl, societati noi, infiintare pfa, firme noi, restituire taxa auto, consultanta societati comerciale. – Intocmirea de planuri de afaceri si studii de fezabilitate; – Realizarea procedurilor de inregistrare fiscala; – Intocmirea bugetului de …

file0002083689554

Intocmirea bilantului de inchidere

Bilantul este documentul oficial de sinteza al tuturor unitatilor patrimoniale. Bilantul contabil contribuie sa dea o imagine fidela, clara si completa a patrimoniului, a situatiei financiare si asupra rezultatelor obtinute de unitatea patrimoniala, care presupune: …

file1521252888242

Fuziuni, Divizari

Pentru a face fata concurentei, societatile comerciale sunt obligate sa-si largeasca activitatea. Cresterea este un factor esential al reusitei si vitalitatii societatilor comerciale.
Cresterea interna consta in achizitionarea unor active finantate din profiturile nedistribuite …

Contabilitate societati comerciale, Contabilitate PFA, Resurse umane, Consultanta financiar-contabila, Consultanta fiscala, Refacere evidente contabile, Asistenta taxe, Certificare Bilant Contabil.